کاشت نهال به

میوه درخت به؛ به‌ دلیل طعم گس و بافت سفت و سخت آن، شاید طرفداران زیادی برای خام‌ خواری نداشته باشد، اما خواص گوناگون و زیاد آن و داشتن مقادیر فراوان آنتی‌ اکسیدان و ویتامین‌ها و املاح مختلف سبب شده است تا افراد جذب آن شوند. علاوه‌ بر آن رایحه دلنشین و رنگ زرد طلایی آن و بافت صورتی رنگ و نرم و اسفنجی‌ای که بعد از پخت پیدا می‌کند، همچنین پکتین موجود در آن باعث شده است تا جای خود را در میان طرفداران تغذیه سلامت، آشپزها و شیرینی‌پزها حفظ کند.

فاصله‌ی کاشت درخت به:

درخت به، مانند بسیاری از درختان میوه دیگر نیاز به نور خورشید دارد و همچنین ریشه آن باید فضای کافی برای گسترش در زیر خاک را داشته باشد، لذا رعایت فاصله کاشت به بسیار اهمیت دارد. بهتر است بین هر ردیف از درختان، حدود 5 یا 6 متر فاصله در نظر گرفته شود و در هر ردیف نیز حدود 3 متر بین دو درخت فاصله باشد.

حفظ فاصله به سلامت درختان و ریشه‌ دوانی آن‌ها و برخورداری‌ شان از مواد مورد نیاز که از خاک تأمین می‌گردد، کمک می‌کند. بهتر در هنگام کاشت از کود پوسیده دامی در داخل گودالی که نهال به در آن کاشته می‌شود، استفاده گردد.

فصل مناسب کاشت به:

نهال به را در هر زمانی از فصل رویش می‌ توان کاشت، اما بهترین زمان در فصل بهار بعد از سپری شدن سرمای زمستان است. درخت به در برابر سرما مقاومت کمتری دارد به این جهت بعد از سرمای زمستان، در حالی که هنوز گیاه خواب است کاشته شود. بهتر است کاشت نهال به در زمانی انجام شود که هوا خشک و گرم نیوده و در عین حال وزش باد زیاد و یا سرمای بهاری نیز وجود نداشته باشد.